Chorizopiirakka
Chorizopiirakka saa makua espanjalaisesta makkarasta, jalopenoista, paprikasta ja juustosta. Ohjeella leivot piirakaa koko pellillisen, josta saat noin 15 palaa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Pohja
250 g
voita tai margariinia
6 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 dl
Kylmää vettä
Täyte
noin 300 g
chorizo-raakamakkaraa
½
purjo
1
vihreä paprika
1
punainen paprika
2-3 rkl
jalapenoviipaleita
ripaus
rouhittua mustapippuria
3
kananmunaa
2 dl
kuohukermaa
200 g
ranskankermaa
1 ½ rkl
dijonsinappia
150 g
texmex-juustoraastetta
Keskustelu
Quiche Lorraine piirakkapohjalla tulee parempi. Siinä on kermaa puolet vähemmän. Dijon sinapin jättäisin tästä myös pois kokonaan, tai sitten ihan vaan 1/2rkl, muuten sen maku on vallitseva.
Kommentoi juttua: Chorizopiirakka