Espanjalainen chorizo-perunakeitto
Tässä keitossa maistuu Espanja. Peruna-chorizokeitto ryyditetään chilillä ja lorauksella valkoviiniä. Tarjoa soppa pähkinä-yrttihakkeluksen kanssa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Espanjalainen chorizo-perunakeitto:
3 rkl
oliiviöljyä
250 g
chorizomakkaraa
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
1
tulinen punainen chili (quindici tai cayenne)
1 dl
valkoviiniä tai 1 rkl valkoviinietikkaa
noin 1 kg
kiinteitä perunoita
6 dl
kanalientä
1 rkl
makeaa tulista paprikajauhetta (La Chinata)
1 tl
kuivattua rakuunaa
1/2-1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Päälle
1 dl
kuorittuja manteleita
3 rkl
tuoretta lehtipersiljaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Espanjalainen chorizo-perunakeitto