Finlandia-sima valmistuu kuivahiivalla
Finlandia-talon kevätjuhlissa tarjotun, kuivahiivalla valmistuvan, siman ohjeen antoi Finlandia-ravintolan ravintolapäällikkö Teppo Merisaari: "Kuivahiivalla sima valmistuu nopeasti eikä pullon pohjaan tule sakkaa. Kuivahiiva on tehokasta, joten sitä pitää käyttää niukasti. Annamme simapullojen olla ensin pari päivää kylmäkaapissa ja sitten kylmässä jääkaapissa. Sima on tarjoiltavissa jo parin kolmen päivän kuluttua."
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Sima kuivahiivalla
8 l
vettä
2
sitruunaa
500 g
fariinisokeria
4 rkl
humalaa
0,25 tl
kuivahiivaa
1 pullo
pilsneriä
pulloon:
sokeria
rusinoita
Keskustelu
Kommentoi juttua: Finlandia-sima valmistuu kuivahiivalla