Sima kuivahiivalla
Reseptit
30-60 min
Kiitos

Finlandia-sima valmistuu kuivahiivalla

Finlandia-talon kevätjuhlissa tarjotun, kuivahiivalla valmistuvan, siman ohjeen antoi Finlandia-ravintolan ravintolapäällikkö Teppo Merisaari: "Kuivahiivalla sima valmistuu nopeasti eikä pullon pohjaan tule sakkaa. Kuivahiiva on tehokasta, joten sitä pitää käyttää niukasti. Annamme simapullojen olla ensin pari päivää kylmäkaapissa ja sitten kylmässä jääkaapissa. Sima on tarjoiltavissa jo parin kolmen päivän kuluttua."

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sima kuivahiivalla

8 l vettä
2 sitruunaa
500 g fariinisokeria
4 rkl humalaa
0,25 tl kuivahiivaa
1 pullo pilsneriä
Mainos

pulloon:

sokeria
rusinoita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Finlandia-sima valmistuu kuivahiivalla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X