Tippaleivät
Reseptit
30-60 min
15
Kiitos

Tippaleivät

Tippaleipien kuuluu olla rapsakoita, tasaisesti paistuneita, kauniin ruskeita ja tomusokeria pölläytteleviä. Tippaleipien tekeminen vaatii hieman vaivaa, mutta lopputulos palkitsee tekijänsä. Taikinaan ei tarvita kuin kanamunia, sokeria, suolaa, maitoa, vehnäjauhoja ja leivinjauhetta. Uppopaistamiseen voi käyttää auringonkukka-, rypsi-, soija- ja maissiöljyä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tippaleipien taikina:

4 munaa
1-2 rkl sokeria
0.5 tl suolaa
2 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Uppopaistamiseen:

5 dl öljyä
Mainos

pinnalle:

tomusokeria

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tippaleivät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X