Grillattu parsa
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Parsa grillissä

Parsa grillissä on kevään ja alkukesän hienostunein bbq-herkku. Parsan grillaaminen on helppoa, kunhan tarkkailet sen kypsyyttä. Parsa ei grillissä kuivu, kun sivelet sen öljyllä kauttaaltaan. Grillattu parsa on parhaimmillaan, kun se on vielä napakka. Viimeistele parsat sormisuolalla, pähkinäöljyllä ja parmesaanilastuilla tai ranskankermasta tehdyllä ja limetillä maustetulla valkealla kastikkeella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Parsa grillissä

1 nippu vihreää parsaa
2 rkl rypsiöljyä

Mausteöljy

2 rkl rypsiöljyä
1/2 rkl limettimehua
1/2 rkl soijakastiketta

Valkea kastike

2 dl ranskankermaa
1 limetin raastettu kuori ja mehu
1 tl sokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Parsa grillissä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X