Grillattu parsa
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Grillattu parsa

Grillattu parsa on kevään ja alkukesän hienostunein bbq-herkku. Parsan grillaaminen on helppoa, kunhan tarkkailet sen kypsyyttä. Parsa ei grillissä kuivu, kun sivelet sen öljyllä kauttaaltaan. Grillattu parsa on parhaimmillaan, kun se on vielä napakka. Viimeistele parsat sormisuolalla, pähkinäöljyllä ja parmesaanilastuilla tai ranskankermasta tehdyllä ja limetillä maustetulla valkealla kastikkeella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Grillattu parsa

nippu vihreää parsaa
öljyä

Mausteöljy

2 rkl öljyä
0.5 rkl limettimehua
0.5 rkl soijakastiketta

Valkea kastike

2 dl ranskankermaa
1 limetin raastettu kuori ja mehu
ripaus sokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillattu parsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X