Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Hapankaalikeitto

Hapankaalikeitto on maukas ja lämmittävä talviruoka, jonka voi tehdä myös porsaan lavasta tai etuselästä. Tämä resepti on Kotilieden lukijakilpailun parhaimmistoa. Se sai kilpailussa neljännen sijan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin 700 g porsaanpotkaa
2-3 tl merisuolaa
2 laakerinlehteä
5 mustapippuria
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
vettä

keitto:

1 kg hapankaalia
tilkka öljyä
2 sipulia
2-3 porkkanaa
1 purjo
3/4 dl tomaattipyreetä
0.5 dl oliiveja
(2 kasvisliemikuutiota)
pala juuriselleriä
0.5 dl kuivattuja, murskattuja suppilovahveroita tai tuoreita sieniä
(suolaa)
salviaa
basilikaa
rosmariinia
noin 1 l vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hapankaalikeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X