Reseptit
yli 60 min
10
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Lakritsainen saaristolaisleipä

Blondin keittiössä oikaistaan aina kun se on mahdollista. Tällä kertaa valmis saaristolaisleipä-aines muokattiin muistuttamaan virolaista mustaleipää lisäämällä joukkoon auringonkukansiemeniä ja raakalakritsijauhetta. Lakuleipä sopii tarjottavaksi erilaisten marinoitujen kalaruokien kanssa niin jouluna kuin juhannuksena.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 pakkaus Tuoppi Mallasmestarin saaristolaisleipä -aineksia
2 1/2 dl vettä, appelsiinimehua tai piimää
80 g auringonkukansiemeniä tai siemensekoitusta
1 rkl raakalakritsijauhetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lakritsainen saaristolaisleipä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X