Reseptit
8
Kiitos

Helppo mustikkapiirakkajäätelö

Suussa sulava mustikkapiirakkajäätelö herättää lapsuuden kesän makumuistot. Helppotekoinen kotijäätelö valmistuu ilman jäätelökonetta, tarvitset vain pakastimen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mustikkapiirakkajäätelö:

250 g tuoreita mustikoita
2 rkl sitruunamehua
5 dl vispikermaa
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
2 digestivekeksiä

Valmistusohje

1. Perkaa ja soseuta mustikat sitruunamehun kanssa. Paseeraa seos siivilän läpi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kerman joukkoon kondensoitu maito ja mustikkasose. Vatkaa seos tasaiseksi.

3. Murskaa keksit muruiksi. Valuta kermaseos sopivan kokoiseen astiaan, ja ripottele päälle keksimurut. Pyöräytä lusikalla keksimurut kevyesti raidoiksi seoksen joukkoon.

4. Peitä astia kelmulla ja pakasta yön yli.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 14/17.

Myös nämä jäätelöt valmistuvat pikana:

Pikajaatelo

Pensasmustikka-sitruunapikajäätelö

pätkis-jäätelö

Suklaa-pätkisjäätelö

Himahellan mämmipikajäätelöl

Mämmipikajäätelö

Ruoka.fi: Mustikka-banaanipehmis

Keskustelu

Kommentoi juttua: Helppo mustikkapiirakkajäätelö

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X