Reseptit
yli 60 min
8

Helppo mustikkapiirakkajäätelö

Helppotekoinen mustikkapiirakkajäätelö herättää lapsuuden kesän makumuistot.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
250 g tuoreita mustikoita
2 rkl sitruunamehua
5 dl vispikermaa
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
2 digestivekeksiä

Valmistusohje

1. Perkaa ja soseuta mustikat sitruunamehun kanssa. Paseeraa seos siivilän läpi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kerman joukkoon kondensoitu maito ja mustikkasose. Vatkaa seos tasaiseksi.

3. Murskaa keksit muruiksi. Valuta kermaseos sopivan kokoiseen astiaan, ja ripottele päälle keksimurut. Pyöräytä lusikalla keksimurut kevyesti raidoiksi seoksen joukkoon.

4. Peitä astia kelmulla ja pakasta yön yli.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 14/17.

Myös nämä jäätelöt valmistuvat pikana:

Pikajaatelo

Pensasmustikka-sitruunapikajäätelö

pätkis-jäätelö

Suklaa-pätkisjäätelö

Himahellan mämmipikajäätelöl

Mämmipikajäätelö

Ruoka.fi: Mustikka-banaanipehmis

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Helppo mustikkapiirakkajäätelö

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X