Helppo venäläinen silli
Helppo venäläinen silli syntyy matjessillin fileestä. Tarjoa silli alkupalana perunoiden kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Helppo venäläinen silli:
- 4 matjessillifileetä
- 400 g kuutioitua etikkapunajuurta
- 400 g kuutioitua etikkakurkkua
- (2 keitettyä porkkanaa kuutioina)
- 1 punasipuli
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 2 dl kevytsmetanaa (23 %)
Valmistusohje
1. Leikkaa sillifileet paloiksi. Silppua kananmunat haarukalla ja leikkaa punasipuli pieneksi silpuksi.
2. Asettele sillipalat vadille ja lusikoi päälle muut ainekset raidoiksi. Tarjoa venäläinen silli alkupalana perunoiden kanssa.
Katso myös: Saaristolaispöydän parhaat kalaherkut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo venäläinen silli
Venäläiseen silliin eivät kuulu etikkapunajuuret eivätkä maustekurkut vaan keitetyt punajuuret ja suolakurkut.