Reseptit
30-60 min
4

Intialainen kasvistagine

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 sipulia
2 porkkanaa
1 rkl öljyä
1 pieni kukkakaali
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl kurkumaa
1 rkl Garam masala -maustetta
0.5 tl suolaa
2 dl punaisia linssejä
5 dl vettä

Raitakastike:

1/4 kurkku
ripaus suolaa
1 prk (200 g) ruokajogurttia
1 tl garam masalaa

Lisäksi:

tuoretta korianteria
paahdetuilla mantelilastuilla rikastettua couscousia

Valmistusohje

1. Valmista kastike. Kuori ja raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Nosta siivilään, lisää suolaa ja valuta hyvin. Yhdistä loput aineet. Nosta viileään maustumaan.
2. Kuori ja kuutioi sipulit ja porkkanat. Kuulota kevyesti öljyssä ja anna hautua padassa. Lisää paloiteltu kukkakaali, raastettu inkivääri, ja mausteet. Sekoittele hetki.
3. Huuhtele ja valuta linssit. Lisää linssit ja vesi. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä. Koristele tuoreella korianterilla.
4. Tarjoa pehmeäksi höyrytetyn, paahdetuilla manteleilla rikastetun couscousin kera.

Avainsanat

Ruokavalio: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Intialainen kasvistagine

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X