Itämainen kesäkurpitsasäilyke
Viipaloi kesäkurpitsa purkkiin. Itämaisvivahteinen kesäkurpitsasäilyke on itämaisten herkkujen ja liharuokien kumppani. Tällä ohjeella saat noin 1,2 kg valmista säilykettä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Itämainen kesäkurpitsasäilyke:
0.5 kg
kesäkurpitsaa, vihreää ja keltaista
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
1 nippu
tuoretta korianteria
liemi:
4 dl
vettä
2 dl
sokeria
2 dl
valkoviinietikkaa
2 tl
seesamiöljyä
1 tl
hienoa merisuolaa
Keskustelu
Siis 500 g kesäkurpitsaa tuottaa 1,2 kg säilykettä? En nyt hoksaa. Liemen kanssa varmaankin?
Kommentoi juttua: Itämainen kesäkurpitsasäilyke