Reseptit
4
Kiitos

Itse tehty pinaattikeitto

Pinaattikeitto on parasta itse tehtynä. Se on edullista kotiruokaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
50 g voita
3 rkl vehnäjauhoja
1 l täysmaitoa
300 g pakastepinaattia
1 tl sokeria
1/4 tl jauhettua muskottia
1 1/2 tl suolaa

Lisäksi tarjolle

4 löysäksi keitettyä kananmunaa

Valmistusohje

  1. Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna kiehua hetken. Älä ruskista.
  2. Kaada maito kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuumenna melkein kiehuvaksi.
  3. Lisää pakastepinaatti. Sen voi lisätä myös jäisenä.
  4. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
  5. Lisää keittoon mausteet ja sekoita. Älä keitä enää.
  6. Keitä kananmunat löysiksi. 4–5 1/2 minuutin muna on täydellinen.
  7. Kuori ja halkaise munat. Tarjoile ne keiton kera.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Itse tehty pinaattikeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X