Itse tehty pinaattikeitto
Valmistusohje
- Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna kiehua hetken. Älä ruskista.
- Kaada maito kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuumenna melkein kiehuvaksi.
- Lisää pakastepinaatti. Sen voi lisätä myös jäisenä.
- Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
- Lisää keittoon mausteet ja sekoita. Älä keitä enää.
- Keitä kananmunat löysiksi. 4–5 1/2 minuutin muna on täydellinen.
- Kuori ja halkaise munat. Tarjoile ne keiton kera.
Katso myös: Tee itse pinaattikeitto – muista nämä kaksi tärkeää maustetta!
Keskustelu
Voita, valkeita vehnäjauhoja, täysmaitoa, paljon suolaa ja vielä sokeria… Kotiliesi on taas kovin terveellisellä linjalla. Ihan hyvää pinaattikeittoa ei kuitenkaan tarvitse tehdä noin epäterveellisesti. Ainakaan tuollaista ei voi suositella sydänsairaille, enkä usko, että kenellekään on hyväksi valita aina ne epätervellisimmät vaihtoehdot ainesosiksi. Nyt kun meillä on paljon tutkittua tietoa, niin miksi kansa lihoo ja sairastaa entistä enemmän?
Kommentoi juttua: Itse tehty pinaattikeitto