Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Jouluvuoka eli juureskranssi

Jouluvuoka on Liemessä-bloggaaja Jennin uusin hittiresepti. Joko olet kokeillut? Reunalliseen kasariin viipaloidut juurekset ovat aseteltu kranssin muotoon. Juureskranssi on uusi versio uunijuureksista. Juurekset kypsyvät meheviksi herkullisessa joulumausteilla maustetussa kermakastikkeessa. Tämä ohje on ylistys kotimaisille juureksille.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Jouluvuoka eli juureskranssi:

5 perunaa
5 punajuurta
1 iso palsternakka
1 bataatti
5 naurista
50 g voita
1/2 dl oliiviöljyä (2 rkl kuullotukseen, loput juuresten päälle)
6 valkosipulinkynttä
2 oksaa rosmariinia
3 kanelitankoa
4 tähtianista
2 dl kuohukermaa
150 g sinihomejuustoa
Mainos

Lisäksi

ripaus suolaa
1 dl kuivattuja karpaloita
1 dl kuorellisia manteleita

Keskustelu

TÄTÄ PITÄÄ KOKEILLA KUVASSA AINAKIN NÄYTTÄÄ HERKULLISELTA JA NÄITÄ AINEKSIA LÖYTYY KAAPISTA

Kommentoi juttua: Jouluvuoka eli juureskranssi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X