Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Juustokakku lasissa

Juustokakku lasissa sopii arkeen ja juhlaan. Lasiin lastattu juustokakku on paitsi maailman helpoin juustokakku myös trendikäs. Käden käänteessa valmistuva herkullinen juustokakku toimii etenkin pienelle seurueelle. Voit tehdä kakut jo etukäteen jääkaappiin odottamaan ja koristella juuri ennen tarjoilua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Juustokakun pohja:

8-10 kpl Piparkakkuja muruina

Juustokakun täyte:

200 g tuorejuustoa tai mascarponea
1 kpl sitruunan mehu ja raastettu kuori
2 dl kermaa
1 dl tomusokeria
200 g mustikoita tai muita marjoja
Mainos

Juustokakun pinnalle:

piparimuruja
tuoreita marjoja

Valmistusohje

Juustokakku lasissa on helppo ja nopea vaihtoehto perinteiselle juustokakulle. Sen valmistaminen on siis helppoa myös pienemmälle seurueelle.

1. Murustele piparkakut. Vatkaa kerma vaahdoksi.

2. Notkista tuorejuusto kulhossa sitruunamehulla ja sekoita joukkoon sitruunankuori ja tomusokeri. Kääntele varovasti joukkoon vaahdotettu kerma.

3.  Kokoa juustokakut: Jaa keksimurua lasien pohjalle ja lusikoi päälle tuorejuustotäytettä. Lisää tuoreita marjoja ja vielä kerran tuorejuustotäytettä. Viimeistele piparimuruilla ja tuoreilla marjoilla.

Katso myös: 15 parasta juustokakkua – näillä hurmaat varmasti

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Juustokakku – näillä leivontavinkeillä onnistut

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Juustokakku lasissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X