Reseptit
alle 30 min
8

Juustokranssi

Juustokranssi on upea alkupala jouluisen sangrian kanssa tai hieno lopetus jouluillalliselle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3-4 erilaista juustoa noin 200–300 g/ laji (Välimeren gouda, cheddar, manchego, chevrette-vuohenjuusto)
kalamataoliiveja
vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
tuoretta rosmariinia
punainen paprika

Lisäksi

cocktailtikkuja

Valmistusohje

1. Leikkaa juustot kuutioksi. Asettele ne lautaselle ryhmiin ympyräksi. Laita oliiveja koristeiksi, loput kulhoon.

2. Koristele kranssinreuna rosmariinilla. Tee paprikasta punainen nauha.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 27/2016.

Herkkuja juustolautaselle:

juustolautanen

Juustolautanen

Hunajainen briejuusto

Hunajainen briejuusto

marinoitu manchego

Marinoitu manchego

Ruoka.fi: Juustopallot

Keskustelu

Kommentoi juttua: Juustokranssi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X