Gluteeniton kääretorttu
Kääretorttu on nopeasti valmistuva leivonnainen. Onnistumisen salaisuus on kananmunien ja sokerin vatkaaminen kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi, johon kevyesti sekoittaen lisätään jauhot. Jääkaapissa kääretorttu mehevöityy kesäpäivän kahvihetken yllätykseksi tai retkievääksi.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteeniton kääretorttu
4
kananmunaa
1 1/2 dl
sokeria
2 tl
leivinjauhetta
1 1/2 dl
perunajauhoja
Gluteeniton kääretorttu täyte
2 dl
mansikka- tai vadelmahilloa
2 dl
mansikkaviipaleita
1 dl
kuohu- tai vispikermaa
250 g
maitorahkaa
2/3 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Gluteeniton kääretorttu