Kääretorttu
Reseptit
30-60 min
7
Kiitos

Gluteeniton kääretorttu

Kääretorttu on nopeasti valmistuva leivonnainen. Onnistumisen salaisuus on kananmunien ja sokerin vatkaaminen kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi, johon kevyesti sekoittaen lisätään jauhot. Jääkaapissa kääretorttu mehevöityy kesäpäivän kahvihetken yllätykseksi tai retkievääksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton kääretorttu

4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl perunajauhoja

Gluteeniton kääretorttu täyte

2 dl mansikka- tai vadelmahilloa
2 dl mansikkaviipaleita
1 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g maitorahkaa
2/3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteeniton kääretorttu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X