Kukkakaalipyree
Samettinen pyree syntyy kukkakaalista. Älä säästele voita, kun haluat täyteläisen ja suussa sulavan koostumuksen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
Ainekset
Kukkakaalipyree
- 1 kg kukkakaalia
- 150 g voita
- ½-1 tl suolaa
Valmistusohje
Kukkakaalipyree valmistuu helposti näin:
1. Pese ja paloittele kukkakaali. Keitä kukkakaalit kypsäksi vähässä vedessä.
2. Kaada vesi pois ja soseuta kukka- kaalit voin kanssa sauvasekoittimella tai blenderillä. Mausta pyree suolalla.
Vinkki: Tarjoa kukkakaalipyree kampasimpukoiden ja vaniljavoin kera.
Resepti on julkaistu Kotiliedessä 3/18.
Lue myös Anna.fi: Aasialaista nyhtökauraa ja kukkakaali-tofuriisiä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kukkakaalipyree