Reseptit
alle 30 min
4

Kukkakaalipyree

Samettinen pyree syntyy kukkakaalista. Älä säästele voita, kun haluat täyteläisen ja suussa sulavan koostumuksen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg kukkakaalia
150 g voita
1/2-1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Pese ja paloittele kukkakaali. Keitä kukkakaalit kypsäksi vähässä vedessä.

2. Kaada vesi pois ja soseuta kukka- kaalit voin kanssa sauvasekoittimella tai blenderillä. Mausta suolalla.

Tarjoa kukkakaalipyree kampasimpukoiden ja vaniljavoin kera.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 3/18.

Kaikkea hyvää kukkakaalista:

kukkakaali_kahdella_tavalla

Kukkakaalia kahdella tavalla

Currymausteseos tekee kasvispadasta eksoottisen makuisen.

Paahdettua kukkakaalia intialaisittain

grillatut kukkakaalipihvit

Grillatut, gluteenittomat kukkakaalipihvit

Ruoka.fi: Aasialaista nyhtökauraa ja kukkakaali-tofuriisiä

Avainsanat

Avainsanat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kukkakaalipyree

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X