Kana-nuudeliwokki
Nuudelivokki on arjen pikaruokaa. Pyöräytät sen hetkessä broilerisuikaleista ja pakastetusta nuudelikasvisvokkiseoksesta.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Kana-nuudeliwokki
- 400 g broilerisuikaleita
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl raastettua inkivääriä
mausteseos:
- 1 rkl limettimehua
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 tl currymaustetta
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl ruokosokeria
- 2 rkl Maizena-kastikejauhetta
joukkoon:
- 1 pss nuudelivokkivihanneksia
Valmistusohje
Kana-nuudeliwokki tehdään helposti näin:
- Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Kuullota ainekset öljyssä. Lisää joukkoon broilerisuikaleet ja ruskista.
- Sekoita mausteliemi ja lisää se pannuun. Lisää joukkoon pakasteseos. Jos käytät vokkivihannessekoitusta tarjoa ruoka hetkessä kypsyvien nuudeleiden kanssa.
Vinkki: Kana-nuudeliwokki saa itämaista makua helposti säilöttyjen mausteseosten avulla. Säilöttynä löytyy myös monenlaisia aasialaisia erikoiskasviksia kuten bambunversoja, vesikastanjoita ja minimaisseja.
Lue myös: Nuudelit ovat aasialaisen keittiön perusta – kokosimme ihanimmat nuudeliruoat keitoista vokkeihin
Lue myös Anna.fi: Pilko, paista ja mausta! Täydellinen wokki mehevöitetään kastikkeella ja terästetään valkosipulilla ja inkiväärillä – 15 nopeaa ja maukasta ohjetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kana-nuudeliwokki