Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kana-nuudeliwokki

Nuudelivokki on arjen pikaruokaa. Pyöräytät sen hetkessä broilerisuikaleista ja pakastetusta nuudelikasvisvokkiseoksesta.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kana-nuudeliwokki

  • 400 g broilerisuikaleita
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl raastettua inkivääriä

mausteseos:

  • 1 rkl limettimehua
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 tl currymaustetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl ruokosokeria
  • 2 rkl Maizena-kastikejauhetta

joukkoon:

  • 1 pss nuudelivokkivihanneksia

Valmistusohje

Kana-nuudeliwokki tehdään helposti näin:

  1. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Kuullota ainekset öljyssä. Lisää joukkoon broilerisuikaleet ja ruskista.
  2. Sekoita mausteliemi ja lisää se pannuun. Lisää joukkoon pakasteseos. Jos käytät vokkivihannessekoitusta tarjoa ruoka hetkessä kypsyvien nuudeleiden kanssa.

Vinkki: Kana-nuudeliwokki saa itämaista makua helposti säilöttyjen mausteseosten avulla. Säilöttynä löytyy myös monenlaisia aasialaisia erikoiskasviksia kuten bambunversoja, vesikastanjoita ja minimaisseja.

Lue myös: Nuudelit ovat aasialaisen keittiön perusta – kokosimme ihanimmat nuudeliruoat keitoista vokkeihin

Lue myös Anna.fi: Pilko, paista ja mausta! Täydellinen wokki mehevöitetään kastikkeella ja terästetään valkosipulilla ja inkiväärillä – 15 nopeaa ja maukasta ohjetta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kana-nuudeliwokki

Sinun täytyy kommentoidaksesi.