Kananmaksapatee
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Kananmaksapatee

Kananmaksapatee on parasta valmistaa päivää ennen sen tarjoamista, jolloin herkulliset maut ovat saaneet rauhassa tekeytyä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kananmaksapatee

400 g suolatonta voita
1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
450 g kananmaksaa
1 tl tuoretta timjamia
1 1/2 dl konjakkia
1/2 tl merisuolaa
1/4 tl mustapippuroa
6 salvian lehteä

Keskustelu

Onko ohjeessa kaikki ainekset mukana?

Hei Sitrus! Kiitos tarkkaavaisuudestasi! Lisäsin valkosipulin ainesosaluetteloon ja tarkensin mausteiden määriä. Nyt kaikki ainekset mainittu sekä raaka-ainelistalla että valmistusohjeessa.

Kommentoi juttua: Kananmaksapatee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X