Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kaneli-sokerimantelit

Mantelit hunnutetaan joulun kunniaksi tomusokerilla ja kanelilla. Hurmaavat herkkupalat on mainio ruokalahja ystävälle tai herkullinen naposteltava pikkujouluihin.

Ainekset

  • 300 g manteleita
  • 1 kananmunanvalkuainen
  • 1 dl fariinisokeria
  • ½ tl kanelia

Lisäksi

  • 1 dl tomusokeria

Valmistusohje

  1. Riko valkuaisen rakenne rikki kulhossa. Lisää mantelit, fariinisokeri ja kaneli joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  2. Paahda uunin keskitasolla 150 asteessa 20 minuuttia. Sekoita muutaman kerran paahtumisen aikana. Jäähdytä mantelit.
  3. Kierittele jäähtyneet mantelit tomusokerissa juuri ennen tarjoilua.

Herkuttele manteleilla: Mantelitorttu Mantelibriossit Mantelimarengit Ruoka.fi: Manteli-aprikoosisuklaapallot


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kaneli-sokerimantelit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.