Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Kaneli-sokerimantelit

Mantelit hunnutetaan joulun kunniaksi tomusokerilla ja kanelilla. Hurmaavat herkkupalat on mainio ruokalahja ystävälle tai herkullinen naposteltava pikkujouluihin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
300 g manteleita
1 kananmunanvalkuainen
1 dl fariinisokeria
1/2 tl kanelia
Mainos

Lisäksi

1 dl tomusokeria

Valmistusohje

  1. Riko valkuaisen rakenne rikki kulhossa. Lisää mantelit, fariinisokeri ja kaneli joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  2. Paahda uunin keskitasolla 150 asteessa 20 minuuttia. Sekoita muutaman kerran paahtumisen aikana. Jäähdytä mantelit.
  3. Kierittele jäähtyneet mantelit tomusokerissa juuri ennen tarjoilua.

Herkuttele manteleilla:
Mantelitorttu
Mantelibriossit
Mantelimarengit
Ruoka.fi: Manteli-aprikoosisuklaapallot

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kaneli-sokerimantelit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X