
Kaneli-sokerimantelit
Mantelit hunnutetaan joulun kunniaksi tomusokerilla ja kanelilla. Hurmaavat herkkupalat on mainio ruokalahja ystävälle tai herkullinen naposteltava pikkujouluihin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
- 300 g manteleita
- 1 kananmunanvalkuainen
- 1 dl fariinisokeria
- ½ tl kanelia
Lisäksi
- 1 dl tomusokeria
Valmistusohje
- Riko valkuaisen rakenne rikki kulhossa. Lisää mantelit, fariinisokeri ja kaneli joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Paahda uunin keskitasolla 150 asteessa 20 minuuttia. Sekoita muutaman kerran paahtumisen aikana. Jäähdytä mantelit.
- Kierittele jäähtyneet mantelit tomusokerissa juuri ennen tarjoilua.
Herkuttele manteleilla: Mantelitorttu Mantelibriossit Mantelimarengit Ruoka.fi: Manteli-aprikoosisuklaapallot
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kaneli-sokerimantelit