Reseptit
Kiitos

Kantarellipikkelsi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 l kantarelleja eli keltavahveroita

liemeen:

4 dl vettä
2 dl sokeria
1 tl suolaa
10 valkopippuria
10 roseepippuria
4 mausteneilikkaa
1 laakerinlehti
1 kesäsipuli varsineen
1.5 dl väkiviinietikkaa

Valmistusohje

1. Puhdista kantarellit ja kuumenna niitä kattilan pohjalla omassa mehussaan sekoitellen, kunnes ne kutistuvat hiukan.

2. Kiehauta vesi ja mausteet. Lisää etikka ja kuumenna vielä kerran.

3. Lado sienet tölkkiin vähän kerrallaan ja kaada tai nosta kuumaa maustelientä päälle.

4. Sulje tölkki heti.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kantarellipikkelsi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X