Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Karitsan ulkofilee

Karitsan ulkofilee on leveä ja ohut filee, joka kypsyy todella nopeasti. Tämän yksinkertaisemmaksi ei karitsan ulkofileen ohje voi tulla! Tarjoa juhlaruoaksi sopiva karitsan filee uunijuuresten kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Karitsan ulkofilee

1 kg karitsan ulkofileetä
suolaa
vastarouhittua mustapippuria
voita

Valmistusohje

1. Kuumenna paistinpannu, paista lihaa pari minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Anna lihan vetäytyä hetki ja leikkaa annospaloiksi.

3. Tarjoile karitsan ulkofilee esimerkiksi uunijuuresten kanssa

Karitsan ulkofilee tarjoiluvadilla

Karitsan ulkofilee tarjoiluvadilla juuresten kanssa

 

Katso lisää lammasreseptejä:

Nopea rosmariinikaritsa

grillattu karitsa

Grillattu karitsa

Granaattiomenalla marinoitua karitsanfileetä ja mokka-suklaakastiketta

Karitsan paahtopaistia, tattirisottoa ja tummaa dijonkastiketta

Karitsan paahtopaisti, tattirisotto ja tumma dijonkastike

Mausteista karitsaa paahdetulla bataatilla

Katso myös Anna.fi/Ruoka.fi: Mausteista karitsaa paahdetulla bataatilla

Keskustelu

Kilon pötkö pari minuuttia molemmin puolin? Jep, ja tällä ohjeella saat lähes raakaa lihaa.

Pannulla ruskistamisen jälkeen liha 100 asteiseen uuniin, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Tämän jälkeen folion sisään vetäytymään ennen tarjoilua.

Juu yllätyin positiivisesti kun tein omalla kohdallani enemmän aikaa ja suolaa oliiviöljyn sivelin rosmariini nipulla. Herkkua.

Kommentoi juttua: Karitsan ulkofilee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X