Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karitsan ulkofilee

Karitsan ulkofilee on leveä ja ohut filee, joka kypsyy todella nopeasti. Tämän yksinkertaisemmaksi ei karitsan ulkofileen ohje voi tulla! Tarjoa juhlaruoaksi sopiva karitsan filee uunijuuresten kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Karitsan ulkofilee

  • 1 kg karitsan ulkofileetä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl vastarouhittua mustapippuria
  • 1-2 rkl voita

Valmistusohje

Karitsan ulkofilee valmistuu näin:

1. Kuumenna paistinpannu, paista lihaa pari minuuttia molemmin puolin. Mausta liha suolalla ja pippurilla.

2. Anna lihan vetäytyä hetki ja leikkaa annospaloiksi.

3. Tarjoile karitsan ulkofilee esimerkiksi uunijuuresten kanssa

Karitsan ulkofilee tarjoiluvadilla
Karitsan ulkofilee tarjoiluvadilla juuresten kanssa. Kuva: Jarmo Wright

Lue myös Anna.fi: Näin teet mausteista karitsaa paahdetulla bataatilla


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karitsan ulkofilee

Juupajuu

Kilon pötkö pari minuuttia molemmin puolin? Jep, ja tällä ohjeella saat lähes raakaa lihaa.

Viltsu

Pannulla ruskistamisen jälkeen liha 100 asteiseen uuniin, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Tämän jälkeen folion sisään vetäytymään ennen tarjoilua.

Marina

Juu yllätyin positiivisesti kun tein omalla kohdallani enemmän aikaa ja suolaa oliiviöljyn sivelin rosmariini nipulla. Herkkua.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.