Reseptit
alle 30 min

Karitsan ulkofilee

Tämän yksinkertaisemmaksi ei karitsan ulkofileen ohje voi tulla! Kaikessa yksinkertaisuudessaan ohje sopii hyvin ensikertalaiselle karitsanpaistajalle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg karitsan ulkofileetä
suolaa
vastarouhittua mustapippuria
voita

Valmistusohje

1. Kuumenna paistinpannu, paista lihaa pari minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Anna lihan vetäytyä hetki ja leikkaa annospaloiksi.

3. Tarjoile esimerkiksi uunijuuresten kanssa

 

Lue lisää täältä:

Nopea rosmariinikaritsa

grillattu karitsa

Grillattu karitsa

Granaattiomenalla marinoitua karitsanfileetä ja mokka-suklaakastiketta

Karitsan paahtopaistia, tattirisottoa ja tummaa dijonkastiketta

Karitsan paahtopaisti, tattirisotto ja tumma dijonkastike

Mausteista karitsaa paahdetulla bataatilla

Ruoka.fi: Mausteista karitsaa paahdetulla bataatilla

Keskustelu

Kilon pötkö pari minuuttia molemmin puolin? Jep, ja tällä ohjeella saat lähes raakaa lihaa.

Pannulla ruskistamisen jälkeen liha 100 asteiseen uuniin, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Tämän jälkeen folion sisään vetäytymään ennen tarjoilua.

Juu yllätyin positiivisesti kun tein omalla kohdallani enemmän aikaa ja suolaa oliiviöljyn sivelin rosmariini nipulla. Herkkua.

Kommentoi juttua: Karitsan ulkofilee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X