Karitsan paahtopaistia, tattirisottoa ja tummaa dijonkastiketta
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Karitsan paahtopaisti, tattirisotto ja tumma dijonkastike

Karitsan paahtopaisti sopii pienen seurueen juhlavalle aterialle. Tarjoa karitsan kanssa tattirisottoa ja tummaa dijonkastiketta. Vastustamattoman hyvää!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Karitsan paahtopaisti

4 (á noin 150 g) karitsan paahtopaistia
voita ja öljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Tumma dijonkastike

3 dl liha- tai paistolientä
1 1/2 dl punaviiniä
1 salottisipuli
2 rkl voita
1 rkl dijoninsinappia
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria

Tattirisotto

1 ps (30 g) kuivattuja tatteja tai muita sieniä
3 rkl voita
1 pieni sipuli
1 rkl oliiviöljyä
3 dl risottoriisiä
2 dl sienien liotuslientä
6-7 dl kasvislientä
1 dl kermaa vatkattuna
3 rkl raastettua parmesaania

Keskustelu

Millä tavalla voi ja sinappi olisi pitänyt lisätä kastikkeeseen? Nyt ne tekivät samean rakeisen kerroksen mikä lillui kastikkeen pinnalla.

Hei! Voin on tarkoitus kirkastaa sinappikastike. Sinappi kannattaa sekoittaa kastikkeeseen kunnolla vispilällä vatkaamalla. Toivottavasti ensi kerralla kastikkeen rakenteesta tulee tasainen!
t. Uura Kotilieden toimituksesta

Kommentoi juttua: Karitsan paahtopaisti, tattirisotto ja tumma dijonkastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X