kasvishodarit ja palsternakkaranskalaiset
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Kasvishodarit ja palsternakkaranskalaiset

Kasvishodarit ja palsternakkaranskalaiset on letkeää kesäruokaa. Itse tehty vegemakkara vie hodarit ihan uudelle tasolle. Aromikas palsternakka sopii erinomaisesti ranskalaisiin perinteisen perunan sijaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Itse tehty vegemakkara

4 dl vettä
4 dl soijarouhetta
1/2 dl korppujauhoja
1 rkl paprikajauhetta
1/2 tl cayennenpippuria
1 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
100 g porkkanaa
1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
1 rkl tuoretta timjamia
2 rkl tuoretta basilikaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl perunajauhoja

Palsternakkaranskalaiset

2 palsternakkaa
1/2 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
Mainos

Kasvishodarit

4–8 hodarisämpylää
4-8 rkl ketsuppia
1/2-1 dl chilimajoneesia (tavallista tai vegaanista)
2-3 vartta kevätsipulia
8 rkl kuivattua sipulirouhetta
1 dl tuoretta korianteria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kasvishodarit ja palsternakkaranskalaiset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X