Kesän parhaat hodarit ja hampurilaiset

Hodarit ja hampurilaiset ovat helppoa ja herkullista kesäruokaa.

Tuhdit nakkihodarit voi pakata vaikka eväskoriin ja koota ateriaksi vasta piknikviltin päällä. Tutun nakkisämpylän eksoottisempi versio vie makumatkalle aasialaiseen katukeittiöön. Aasialaiset hodarit valmistetaan grillissä ja täytetään kasslerpihveillä ja porkkanaraasteella.

Grillissä kypsyy myös luksushampurilainen, jonka väliin ladotaan naudan marmorifileetä, porsaan kylmäsavukinkkua, savujuustoa ja suolakurkkuja. Tuhdin herkkuhampparin kruunaa helppo harissamajoneesi.

Lohiburgerit täytetään omatekoisilla lohipihveillä, tuoreella salaatilla sekä kurkulla ja lammassaaren kastikkeella.

Kasvishampurilaisten pihvit pyöräytetään kesäkurpitsasta, porkkanasta ja kikherneistä. Lisää ruokaisuutta kasvispurilaiset saavat, kun väliin lisää paistetun kananmunan.

Lisää kesäisiä ruokaideoita:
Kurkku raikastaa kesäherkut
Muurinpohjaletut maistuvat kesällä
Perunasalaatti uusista perunoista
Ruoka.fi: Nyt paistuu grillissä pizza!

Kuvat: Jukka Pakarinen ja Kristiina Kurronen

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kesän parhaat hodarit ja hampurilaiset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X