Reseptit
alle 30 min
4

Kermainen lohi-rucolapasta

Ainekset

Lisää kauppalistalle
300 g pala tuoretta lohta
1 pieni fenkoli
1 rkl oliiviöljyä
3 dl valkoviiniä
1 prk (150 g) ranskankermaa
300 g fusillipastaa
2 rkl hienonnettua persiljaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

½ ruukkua rucolaa
parmesaani- tai pastajuustoa

Valmistusohje

1. Poista lohesta ruodot, leikkaa nahattomaksi
ja kuutioi. Poista kanta fenkolista.
Halkaise fenkoli ja leikkaa suikaleiksi.

2. Ruskista lohipalat kasarissa käännellen
kauniin ruskeiksi. Siirrä lohet syrjään.

3. Lisää pannulle öljyä ja kuullota
fenkoleita. Lisää lohipalat, valkoviini ja
ranskankerma. Anna kastikkeen kiehua
noin 5 minuuttia. Keitä ja valuta pasta.

4. Lisää kastikkeeseen hienonnettu
persilja ja mausteet. Lisää lopuksi joukkoon
rucolasalaatti. Tarjoa lohikastike pastan kera.
Höylää pinnalle parmesaanilastuja.

Avainsanat

Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kermainen lohi-rucolapasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X