Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kevyt vadelmavaahto

Kevyt vadelmavaahto on munavaahdosta ja pakastemarjoista sekoitettu pehmeän raikas ja rasvaton jälkiruoka. Se on Kati Napan lempiherkku. "Jälkiruoka-annoksen tulee olla sopivan kokoinen, niin pieni, että siihen jää kaipuu. Makean nälkä tulee tyydytettyä, vaikka vielä voisi syödä vähän. Liian isosta määrästä tulee huono olo", kertoo Kati antaessaan tämän arkeen ja juhlaan sopivan reseptin Kotiliedelle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kevyt vadelmavaahto

250 g jäisiä, kotimaisia pakastevadelmia
1 1/4 dl sokeria
3 munanvalkuaista

Keskustelu

Hei! Valmistusohje löytyy toiselta välilehdeltä ainesten oikealta puolelta. Klikkaa valmistusohje esiin ainekset-välilehden oikealta puolelta. Toivottavasti nyt löytyy!

Kommentoi juttua: Kevyt vadelmavaahto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X