Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kevyt vadelmavaahto

Kevyt vadelmavaahto on munavaahdosta ja pakastemarjoista sekoitettu pehmeän raikas ja rasvaton jälkiruoka. Se on Kati Napan lempiherkku. "Jälkiruoka-annoksen tulee olla sopivan kokoinen, niin pieni, että siihen jää kaipuu. Makean nälkä tulee tyydytettyä, vaikka vielä voisi syödä vähän. Liian isosta määrästä tulee huono olo", kertoo Kati antaessaan tämän arkeen ja juhlaan sopivan reseptin Kotiliedelle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kevyt vadelmavaahto

250 g jäisiä, kotimaisia pakastevadelmia
1 1/4 dl sokeria
3 kpl munanvalkuainen
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kevyt vadelmavaahto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X