Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Kinkkupizza

Kinkkupizza on vähintäänkin klassikko! Tähän versioon tulee ilmakuivattua kinkkua, makeita kirsikkatomaatteja sekä raikasta vihreää basilikaa ja mozzarellajuustoa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kinkkupizza:

1 annos pizzataikinaa

Kinkkupizzan täyte:

tomaattikastiketta
oreganoa
Mainos

Lopuksi:

8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
muutama kirsikkatomaatti
tuoretta basilikaa
mozzarellajuustoa

Valmistusohje

1. Tee ensin pizzataikina. Kokeile esimerkiksi napolilaista, juureen tehtyä tai nopeaa pizzataikinaa.

2. Painele pizzataikina muotoonsa pellille tai tee pieniä pizzoja.

3.  Levitä pizzapohjan päälle tomaat­tikastiketta. Ripottele päälle orega­noa.

3. Paista 250 asteessa noin 15 mi­nuuttia. Lisää päälle lopuksi kahdeksan viipaletta ilmakuivattua kinkkua, muutama kirsikkatomaatti, tuoretta basilikaa sekä revittyä mozzarellajuustoa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/19.

Katso myös: Täydellinen pizza – italialainen pizzamestari paljastaa salaisuudet

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kinkkupizza

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X