Reseptit

Kirpakka kookoskakku

Ainekset

  • 200 g voita tai margariinia
  • 2 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 2 limetin raastettu kuori ja mehu
  • 2 dl kookoshiutaleita
  • 200 g ananaspaloja
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria

vuokaan:

  • voita tai margariinia
  • kookoshiutaleita

kuorrutus:

  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • puolen limetin mehu
  • 2 dl tomusokeria

pinnalle:

  • kookoslastuja
  • raastettua limetin kuorta

Valmistusohje

Kirpakka kookoskakku
  • 30 viipaletta
  • valmistusaika 1,5 tuntia
  1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää maustavat ainekset ja silputut ananaspalat sekä jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja vanilja.
  2. Kaada taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla leivitettyyn rengasvuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä kakku.
  3. Sekoita kuorrutuksen ainekset ja valuta se kakun pinnalle. Korista limetin kuorella ja kookoslastuilla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kirpakka kookoskakku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.