Reseptit
yli 60 min
6
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

”Korealainen” kaalipiirakka

Tuttu kaalipiirakka saa korealaisen twistin, kun haudutettu kaalitäyte maustetaan korealaiselle keittiölle tyypillisellä gochujang-chilitahnalla. Käyttämällä valmistettu chilitahna maistuu korealaisissa bimbapeissa, kasvisruoissa ja lihojen marinadeissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Taikina:

2 x 275 g tuorelehtitaikinaa

Kaalitäyte

1 kg valkokaali
2 sipulia
2-3 valkosipulinkynttä
3 rkl voita tai öljyä
1 tl inkivääritahnaa
3 rkl ruokokidesokeria tai siirappia
2 tl sormisuolaa
2 rkl balsamicoa
1 tl  korealaista gochujang-chilitahnaa

Voiteluun

1 kananmuna

Keskustelu

Kommentoi juttua: ”Korealainen” kaalipiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X