Krannin tilan suussasulavat lusikkaleivät
Lusikkaleivät ovat kahvipöydän klassisia tarjottavia. Krannin tilan emäntä jakoi Kotiliedelle rakkaan perinnereseptinsä. Lusikkaleipiin käytetään tilan omia vehnäjauhoja. Nämä perinteiset pikkuleivät täytetään vadelmahillolla ja pyöräytetään lopuksi erikoishienossa sokerissa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Krannin tilan lusikkaleivät:
200 g
voita
1,5 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
soodaa
4-4.5 dl
Krannin tilan vehnäjauhoja
vadelmahilloa
2 dl
erikoishienoa sokeria
Keskustelu
♥️
Eipä jatkunut ohje?
Jatko hukassa? ei valmistus ohjetta jos vain aineet sekoitte,ee niin eipä mitään parhhaita lusikkaleipiä saa onneksi tuo G voi auttaa
Ainesten yläpuolella on kaksi täppää, toisessa ”Ainekset“ ja sen vieressä ”Ohje”. Ohje siis erillisessä välilehdessä. Hetki kesti itselläkin ennen kuin huomasin…
Missä ohjeen jatko? Ei ollut mainoksen jälkeen.
Hei Sirkkis!
Katsotko ohjetta mobiililaitteella? ”Ainekset”-otsikon vieressä lukee ”Ohje”. Kun napsautat siitä, saat ohjevälilehden auki.
Terveisin Ulla Kotilieden toimituksesta
Kommentoi juttua: Krannin tilan suussasulavat lusikkaleivät