Kukkakaaliriisi
Kukkakaaliriisi on lempeä lisukeruoka, joka kypsyy nopeasti pannulla. Viehkeä kukkakaali raastetaan riisinomaiseksi ja kypsennetään lempeäksi lohturuoaksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Munaton
Ainekset
Kukkakaaliriisi
- 1 keskikokoinen kukkakaali
- ½ dl vettä
- 25 g voita
- ¼ tl suolaa
- ¼ rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Kukkakaaliriisi valmistuu näin helposti ja nopeasti:
Kukkakaaliriisi valmistuu alle puolessa tunnissa, kun teet sen näin.
1. Huuhtele kukkakaali ja raasta se karkealla terällä hienoksi muruksi. Voit myös ajaa kukkakaalin monitoimikoneessa muruiksi.
2. Kiehauta vesi paistinpannulla ja lisää joukkoon kukkakaalimuru. Keitä 1-2 minuuttia, tai kunnes kaikki neste on haihtunut.
3. Lisää joukkoon nokare voita ja mausteet ja kääntele aineksia hetki pannulla.
Kokeile myös muita maukkaita kasvislisäkkeitä: Höyrytetyt kaalit Lämmin juuressalaatti Fenkolirisotto Ruoka.fi: Kukkakaali-sipuligratiini
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kukkakaaliriisi
Mikä tästä raasteesta tekee lohturuoan?
Ei jatkunut mainoksen jälkeen 😐
Ei jatkunut, ???
Olipa huono ohje kun katkesi
Ylhäällä ”ohje”kohdassa llytyy kyllä se ohjekin.