Kylmäsavulohi-alkupala
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Kylmäsavustettu lohi Stefanin tapaan

Kylmäsavulohi-alkupala syntyy Göteborgilaisen keittiömestarin Stefan Karlssonin ohjeella. Sitruunatuorejuustovaahto ja parsa täydentävät hienostuneen annoksen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kylmäsavulohi-alkupala

500 g kylmäsavustettua lohta
6 rkl lohenmätiä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria

sitruunaavaahto:

1 dl kermaa
1 dl maitoa
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
100 g tuorejuustoa (Philadephia)
2 liivatelehteä
suolaa, valkopippuria

marinadi parsalle:

24 keitettyä vihreää parsaa
1 salottisipuli
2 tl valkoviinietikkaa
5 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoreita yrttejä (tilliä, ruohosipulia, veskrassia)
erilaista pientä minisalaattia
suolaa, valkopippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kylmäsavustettu lohi Stefanin tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X