1. Kuori ja lohko kyssäkaalit. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois. Soseuta kyssäkaali sauvasekoittimella. Lisää soseeseen mantelijauhot, siirappi ja kerma ja kaada uunivuokaan.
2. Ripottele pinnalle mantelirouhetta ja muutama voinokare. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin tunnin ajan.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kyssäkaalilaatikko