Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Linssi-kasvispata

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 tl garam masala- mausteseosta
1 tl kurkumaa
1 punainen chili
3 lehtisellerin vartta
2 porkkanaa
3 dl vihreitä linssejä
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
noin 5 dl kasvislientä
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 rkl siirappia

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna punasipuli
ja valkosipulinkynnet. Kuullota
sipuleita hetki öljyssä raastetun
inkiväärin ja mausteiden kanssa.
Hienonna chili ja paloittele
lehtisellerit
ja kuoritut porkkanat.
Lisää kasvikset pannulle ja
kääntele tovi.

2. Huuhtele linssit ja nosta
pataan kasvisseoksen kanssa.
Lisää paloitellut aurinkokuivatut
tomaatit, kasvisliemi ja tomaattimurska.
Kääntele ainekset sekaisin
ja mausta suolalla, rouhitulla
mustapippurilla ja siirapilla.
Anna hautua kannen alla noin
20 minuuttia, kunnes linssit
tuntuvat pehmeiltä. Lisää
nestettä tarvittaessa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Linssi-kasvispata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X