Lohi-parsapiirakka
Lohi-parsapiirakka on maistuva tarjottava raikkaan salaatin kanssa. Täytteen savustettu lohi ja raikas parsa ovat mainio makupari. Suolainen piirakka raikastuu sitruunalla ja maku syvenee maukkaalla juustolla.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Lohi-parsapiirakka, pohja
100 g
voita
3 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
1
keltuainen
1 rkl
kylmää vettä
Lohi-parsapiirakka, täyte
3
kananmunaa
3 1/3 dl
kuohukermaa
250 g
Comté-juustoa raastettuna
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
sitruunankuoriraastetta
2 rkl
tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria myllystä
200 g
lämminsavulohta
6
vihreää parsaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Lohi-parsapiirakka