Lohi-parsapiirakka
Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Lohi-parsapiirakka

Lohi-parsapiirakka on maistuva tarjottava raikkaan salaatin kanssa. Täytteen savustettu lohi ja raikas parsa ovat mainio makupari. Suolainen piirakka raikastuu sitruunalla ja maku syvenee maukkaalla juustolla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lohi-parsapiirakka, pohja

100 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 keltuainen
1 rkl kylmää vettä
Mainos

Lohi-parsapiirakka, täyte

3 kananmunaa
3 1/3 dl kuohukermaa
250 g Comté-juustoa raastettuna
1 rkl sitruunamehua
2 tl sitruunankuoriraastetta
2 rkl tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria myllystä
200 g lämminsavulohta
6 vihreää parsaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohi-parsapiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X