
Makkarapelti
Makkarapelti on kuin uunissa paistettava pyttipannu. Hieman tulisten raakamakkaroiden ja perunoiden kaveriksi voi laittaa paistumaan melkein mitä tahansa kasviksia, kuten makeita suippopaprikoita ja kukkakaalia. Tarjoa ruoka sinapilla maustetun majoneesin kanssa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
Makkarapelti:
- 800 g pienehköä perunaa
- 2 salottisipulia
- 1 pieni kukka- tai parsakaali
- 200 g pieniä suippopaprikoita
- 2 tl kuivattua pizzamaustetta
- ½ tl paprikajauhetta
- 1 tl sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 500 g mausteista makkaraa, esim. chorizoa
- 100 g vihreitä taitepapuja
- 1 dl raastettua parmesaanijuustoa
- 1 dl hienonnettua ruohosipulia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Makkarapelti