Reseptit
alle 30 min
6

Manchegojuusto-saksanpähkinä-rucolasalaatti

Manchegojuustosta, saksanpähkinöistä ja villirucolasta syntyy maukas salaatti, joka täydentää juhlien buffetpöydän herkullisesti. Helppoa ja hyvänmakuista!

Ainekset

Lisää kauppalistalle
200 g manchegojuustoa
2 dl saksanpähkinöitä
1 ruukku jääsalaattia
½ ruukkua basilikaa
1 ruukku villirucolaa

Valmistusohje

1. Leikkaa juusto ohuiksi siivuiksi, juusto on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä.

2. Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Jäähdytä.

3. Pese jääsalaatti, kuivaa ja revi käsin vadille. Lisää basilikanlehdet ja rucola.

4. Asettele salaatin päälle juustoviipaleet ja pähkinät.

5. Ripottele päälle hunaja-balsamicokastiketta. Tarjoa loput kastikkeesta erikseen.

Vinkki: Kolme hyvää raaka-ainetta riittää ruokaisaan salaattiin.

Lisää reseptejä: 

Juustosalaatti
Välimeren salaatti
Ruoka.fi: Taiteilijan salaatti – saksanpähkinää ja sinihomejuustoa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Manchegojuusto-saksanpähkinä-rucolasalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X