Manchegojuusto-saksanpähkinä-rucolasalaatti
Manchegojuustosta, saksanpähkinöistä ja villirucolasta syntyy maukas salaatti, joka täydentää juhlien buffetpöydän herkullisesti. Helppoa ja hyvänmakuista!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Manchegojuusto-saksanpahkinä-rucolasalaatti:
- 200 g manchegojuustoa
- 2 dl saksanpähkinöitä
- 1 ruukku jääsalaattia
- ½ ruukkua basilikaa
- 1 ruukku villirucolaa
Valmistusohje
1. Leikkaa juusto ohuiksi siivuiksi, juusto on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä.
2. Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Jäähdytä.
3. Pese jääsalaatti, kuivaa ja revi käsin vadille. Lisää basilikanlehdet ja rucola.
4. Asettele salaatin päälle juustoviipaleet ja pähkinät.
5. Ripottele päälle hunaja-balsamicokastiketta. Tarjoa loput kastikkeesta erikseen.
Vinkki: Kolme hyvää raaka-ainetta riittää ruokaisaan salaattiin.
Lisää reseptejä:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Manchegojuusto-saksanpähkinä-rucolasalaatti