Mango-juustotorttu
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Mango-juustotorttu

Mangojuustotorttu - suussasulava pehmeä, iloisen keltainen kakku on helppoa valmistaa ilman uunia ja vaikka pakastaa etukäteen. Viimeistely ja koristelu tehdään vasta juhlapäivänä tai edellisenä iltana. Koristeeksi sopivat kauden hedelmät tai marjat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

pohja:

12-15 digestive-keksiä
75-90 g margariinia
inkivääriä
(kookoshiutaleita)

täyte:

200 g tuorejuustoa (Hovi tai kevyt-Hovi)
1 purkki säilöttyä mangoa (425 g)
2 purkkia vauvan mangososetta
1-1,5 dl sokeria
2 sitruunan mehu
0.5 dl mangotölkin mehua
10 liivatelehteä
3 dl vispikermaa (Hyla)

päälle:

1 purkki vauvan mangososetta
1-2 liivatelehteä
tilkka mangomehua

koristeeksi:

säilöttyä mangoa, ananaskirsikoita, vuoristopapaijaa, viinirypäleitä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mango-juustotorttu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X