Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Marjaisat bruschetat

Marjaisat bruschettat tehdään pullaviipaleista, pikakreemistä ja sesongin marjoista. Kesän paras makea herkku valmistuu vartissa kahvin kanssa nautittavaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marjabruschettat:

250 g tuoreita marjoja, esimerkiksi mansikkaa, vadelmaa, mustikkaa, punaherukkaa
1 1/2 rkl sokeria
8 pullaviipaletta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1/2 appelsiinin kuori
2 rkl appelsiinimehua
mintunlehtiä
Mainos

Valmistusohje

1. Perkaa marjat kulhoon ja sirota päälle sokeri. Anna marjojen mehus­tua viileässä muutama tunti.

2. Grillaa pullaviipaleet molemmin puolin kullanruskeiksi. Nosta tuo­rejuusto kulhoon. Pese appelsiini huolellisesti, raasta kuori ja purista me­hu tuorejuuston joukkoon. Notkista tuorejuusto tasaiseksi.

3. Levitä jäähtyneille pullaviipaleille tuorejuustoa, ja päälle mehustuneet marjat. Koristele mintunlehdillä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 14/17.

Lisää hetkessä valmiita marjaherkkuja:

Pappilan hätävara

mansikkajälkiruoka

Mansikkajälkiruoka

Köyhiä ritareita marjoilla ja kermavaahdolla päällystettynä

Köyhät ritarit

Ruoka.fi: Juustokakku lasissa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marjaisat bruschetat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X