marokkolainen lammas ja paahdetut bataattilohkot
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Marokkolainen lammas

Marokkolainen lammas saa marinoitua mausteiden ja jogurtin kanssa yön yli. Valkosipuli, kardemumma ja kaneli antavat karitsanpaistille itämaista makua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marokkolainen lammas:

noin 3 kg karitsanpaistia
1 kokonainen valkosipuli
1 l luonnonjogurttia
1 rkl suolaa
2 tl mustapippuria
1 rkl juustokuminaa
1 rkl sumakkia tai 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
2 tl Ras el Hanout -mausteseosta
1 rkl savupaprikaa
1 rkl hunajaa
2 kanelitankoa
2 laakerinlehteä
1 rkl kokonaista kardemummaa
kinkkupussi
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marokkolainen lammas

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X