marokkolainen lihapata
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Marokkolainen lihapata

Marokkolainen lihapata maustetaan kukkaisella ras el hanout -mausteseoksella ja luumuilla. Maukas lihapata kypsenetään hitaasti uunissa. Voit tehdä padan tavallisessa tai tagine-padassa. 

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marokkolainen lihapata:

600 g naudan luutonta etuselkää
2 porkkanaa
1 iso punasipuli
2 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl Ras el Hanout -mausteseosta
1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
1 tl paprikajauhetta
0.5 tl kurkumaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 dl lihalientä
noin 3 dl tomaattimehua
10 kuivattua luumua
1 prk (285/170 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 rkl hunajaa
Mainos

Lisäksi

tuoretta korianteria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marokkolainen lihapata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X