Matalassa lämmössä kypsennetty lohi
Alhaisessa lämpötilassa kypsytetty uunilohi on lohkeilevan mehevää, siis sanalla sanoen täydellistä. Käytä apuna paistolämpömittaria.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Matalassa lämmössä kypsennetty lohi:
- 800 g lohen paksuinta osaa
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl hienoa merisuolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Matalassa lämmössä kypsennetty lohi
555
1*555
mViDyrTW’));select pg_sleep(6); —
-1);select pg_sleep(9); —
555
1′”
555
1*555
Varmasti herkullisen maukasta kun miedolla lämmöllä kypsennetty!