Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Maustetut lihavartaat ja pähkinäkastike

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g porsaan ulkofileetä
1 tlk (227g) ananaspaloja

marinadi:

1 valkosipulinkynsi
2 rkl soijakastiketta
1 rkl (ruoko)sokeria
1 rkl öljyä
1/2 tl anista
1/2 tl kuminaa
Mainos

pähkinäkastike

1 dl maapähkinöitä (60g)
1 valkosipulinkynsi
1/2 sitruunanmehu
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
1 tl (ruoko)sokeria

Valmistusohje

Maustetut lihavartaat ja pähkinäkastike

  1. Viipaloi ja leikkaa liha suikaleiksi.
  2. Sekoita silputtu valkosipuli,soijakastike, sokeri, öljy, anis ja kumina marinadiksi. Valele marinadi lihasuikaleille ja sekoita. Anna maustua vähintään 15 minuuttia.
  3. Pujota lihasuikaleet tiiviisti varrastikkuihin ananaspalojen kanssa ja paista vartaat pannulla.

Pähkinäkastike

  1. Leikkaa valkosipuli hienoksi silpuksi.
  2. Paahda ja rouhi pähkinät.
  3. Purista sitruunasta mehu ja lisää mehuun valkosipuli, öljy, suola, sokeri ja pähkinärouhe.
  4. Hienonna ainekset tahnaksi esimerkiksi sauvasekoittimella

Keskustelu

Kommentoi juttua: Maustetut lihavartaat ja pähkinäkastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X