Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mustaherukkamarinoidut punasipulit

Mustaherukkamarinoidut punasipulit sopivat monenlaisten liharuokien kumppaniksi.

Ainekset

  • 500 g punasipuleita
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 ½ dl laimennettua mustaherukkamehua
  • 1 ½ dl punaviinietikkaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuori punasipulit ja viipaloi ohuenohuiksi renkaiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Nostele sipulit kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin.

2. Kiehauta kattilassa mehu, etikka, sokeri ja suola. Kaada kuuma liemi sipuleiden päälle. Peitä kannella ja anna jäähtyä. Nosta viileään.

Kokeile myös muita sipulisäilykkeita: Punasipulihillo Punasipulisiirappi Balsamicosipulit Ruoka.fi: Punasipulihilloke


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mustaherukkamarinoidut punasipulit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.