Reseptit
alle 30 min
4

Mustikka-paprikasalsa

Veikeä salsa grilliherkkujen kylkeen tehdään mustikoista ja paprikoista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mustikka-paprikasalsa

2 dl pensasmustikoita
1/2 jalapeno
1 pieni punainen paprika
1/2 punasipuli
1 rkl lehtipersiljaa
1 rkl sitruunamehua
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä

Valmistusohje

1. Pese mustikat. Hienonna jalopeño. Halkaise paprika, ota siemenet pois ja huuhtele. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja hienonna. Yhdistä kaikki ainekset.

2. Mausta hienonnetulla lehtipersiljalla, sitruunamehulla, suolalla ja öljyllä. Anna maustua huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.

3. Tarjoa mustikka-paprikasalsa grilliruokien lisukkeena tai osana mahtavaa grilliplatteria.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 12/18.

Maista myös näitä salsoja grilliruokien kyljessä:

paahdettu ananassalsa

Paahdettu ananassalsa 

Ananas-paprikasalsa

Ananas-paprikasalsa 

Mintunmakuinen aprikoosisalsa

Minttuinen aprikoosisalsa

Anna.fi: Vihreä yrttisalsa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mustikka-paprikasalsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X