![](https://kotiliesi.fi/awpo/img/2018/01/paahdettu_bataatti.jpg?s=03e1b4fa355b3a7ad716c9786ed914a0&fit=crop)
Paahdettu bataatti ja tomaatti-maapähkinäkastike
Uunissa paahtuneet bataattilohkot ja tomaatti-maapähkinäkastike saavat makunystyrät onnesta sykkyrälle.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 3 isoa bataattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
Tomaatti-maapähkinäkastike:
- 1 prk (400/240 g) säilykekirsikkatomaatteja
- ½ dl sokeritonta maapähkinävoita
- 2 rkl makeaa soijakastiketta
- 1 ½ rkl vaaleaa siirappia tai vaahterasiirappia
- ½ tl suolaa
Lisäksi:
- hienonnettua tuoretta basilikaa
- 2 rkl kurpitsansiemeniä
- 1 rkl seesaminsiemeniä (vaaleita ja/tai mustia)
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdettu bataatti ja tomaatti-maapähkinäkastike