marokkolainen lammas ja paahdetut bataattilohkot Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahdetut bataatit

Paahdetut bataatit valmistuvat helposti uunissa. Seesaminsiemenillä maustetut bataattilohkot sopivat erilaisten liha-, kala- tai kasvisruokien kaveriksi.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
0 annosta

Ainekset

Paahdetut bataatit:

  • 2 isoa bataattia
  • 2 tl suolaa
  • 3 rkl sitruunaöljyä
  • 2 rkl seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Ihanat bataattilohkot sopivat hyvin perunalohkojen korvaajaksi tai kaveriksi. Paahdetut bataatit ovat perunaa makeampia, kauniin oransseja.

  1. Kuori ja lohko bataatit uunivuokaan. Mausta suolalla ja sitruunaöljyllä. Ripota pinnalle seesaminsiemeniä.
  2. Paahda bataatteja 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Kokeile myös muita bataattiherkkuja: Täytetyt uunibataatit Bataattipihvit Paahdettu bataatti-rucolapasta Katso myös Anna.fi: Mausteiset bataattitikut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdetut bataatit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.