Paahdettu tomaattipapulevite
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g luumutomaatteja
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 2 tl oreganoa
- 2 rkl tomaattisosetta
- 1 prk (400/265 g) keitettyjä valkoisia papuja
Valmistusohje
1. Halkaise luumutomaatit ja poista kannat. Leikkaa tomaatinpuolikkaat vielä kahteen osaan. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Levitä tomaattilohkot ja valkosipulimurska leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle 2 rkl oliiviöljyä.
2. Paahda tomaatteja 225-asteissa uunissa noin 40 minuuttia.
3. Nosta tomaatit lopun oliiviöljyn, mausteiden, tomaattisoseen ja valutettujen papujen kanssa tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä notkistaaksesi tahnaa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdettu tomaattipapulevite