Reseptit

Paahdettu tomaattipapulevite

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 500 g luumutomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 tl oreganoa
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • 1 prk (400/265 g) keitettyjä valkoisia papuja

Valmistusohje

Paahdettu tomaattipapulevite

1. Halkaise luumutomaatit ja poista kannat. Leikkaa tomaatinpuolikkaat vielä kahteen osaan. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Levitä tomaattilohkot ja valkosipulimurska leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle 2 rkl oliiviöljyä.

2. Paahda tomaatteja 225-asteissa uunissa noin 40 minuuttia.

3. Nosta tomaatit lopun oliiviöljyn, mausteiden, tomaattisoseen ja valutettujen papujen kanssa tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä notkistaaksesi tahnaa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdettu tomaattipapulevite

Sinun täytyy kommentoidaksesi.