Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Paahdetut halloumi-tomaatit

Kahdella juustolla sekä pestokastikkeella täytetyt uunitomaatit maistuvat niin iltapalana kuin ruokien lisäkkeenäkin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paahdetut halloumi-tomaatit:

10–12 isoa tomaattia
200 g halloumijuustoa
2 rkl pestokastiketta
noin 175 g viipaloitua mozzarellajuustoa
Mainos

Valmistusohje

1. Leikkaa tomaateista lakit pois. Koverra tomaateista siemenosat esimerkiksi meloniraudalla. Siemenet voit käyttää keittojen tai pastakastikkeiden joukkoon. Raasta halloumi karkeaksi raasteeksi.

2. Täytä tomaatit halloumiraasteella ja nostele päälle nokare pestokastiketta. Levitä jokaisen tomaatin päälle viipale mozzarellajuustoa. Nosta vielä päälle tomaattien lakit. Kypsennä 200 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes juusto sulaa kunnolla.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 7/18.

Lisää täytettyjä vihanneksia alkuruoaksi ja lisukkeeksi:

gratinoidut tomaatit

Gratinoidut tomaatit

kolmen juuston paprikat

Kolmen juuston paprikat

Anna.fi: Pähkinätäytteiset tomaatit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paahdetut halloumi-tomaatit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X